Dwa dyrektorskie stanowiska w NFZ do obsadzenia

Z URZĘDU

Autor: NFZ/ rynekaptek.pl   23-07-2015, 08:28

Dwa dyrektorskie stanowiska w NFZ do obsadzenia Poszukiwani nowy dyrektorzy OW NFZ

Prezes NFZ poszykuje kandydatów na stanowisko dyrektora Zachodniopomorskiego oraz Małopolskiego Oddziału Wojewódzkiego NFZ.

W obu przypadkach termin składania dokumentów upływa 14 sierpnia.

Technika naboru będzie polegała na: formalnej weryfikacji dokumentów, analizie merytorycznej dokumentów, rozmowie kwalifikacyjnej z kandydatami, w trakcie której odbędzie się sprawdzenie wiedzy kandydatów z tematyki dotyczącej zakresu spraw należących do właściwości Funduszu oraz sprawdzenie kompetencji kierowniczych.

Zastrzega się możliwość podjęcia przez komisję decyzji o zweryfikowaniu wiedzy kandydatów także w formie pisemnej (test wiedzy lub pytania otwarte), a rozmowa kwalifikacyjna zostanie przeprowadzona z 4 kandydatami, którzy z części pisemnej uzyskają najwyższą punktację.